De teststrip

Productinformatie over de Combur 7 urine teststrips

De Combur 7 urine strips van Roche staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid. Iedere Katkor Home verpakking is voorzien van deze uiterst betrouwbare teststrip. De Combur 7 test van Roche is de meest gebruikte strip voor een snelle analyse van urine op pathologische afwijkingen. Via een kleurverandering op de strip worden zelfs de meest kleine pathologische afwijkingen of veranderingen zichtbaar. Dit maakt het urineonderzoek met Combur teststrips in de thuissituatie, kliniek of praktijk tot de eerste stap op weg naar een betrouwbare diagnose.

Wat zijn de voordelen van de Combur 7 urine teststroken?

  • De Combur 7 strip kan snel en eenvoudig visueel worden beoordeeld dankzij de duidelijke en heldere kleurenschaal. Ze kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur (ongeveer een jaar). Het resultaat kan al worden afgelezen na 1 √† 2 minuten.
  • Hoge gevoeligheid – Dankzij de lage detectiegrens van de Combur¬† teststrips worden zelfs de kleinste pathologische veranderingen in de urine zichtbaar gemaakt.
  • Resistent tegen ascorbinezuur – Combur teststrips zijn zowel bij de glucose als ook bij de hemoglobinebepaling door jodaat tegen interferentie met ascorbinezuur beschermd waardoor fout-negatieve uitslagen vrijwel worden uitgesloten.